Trimsalon “de Weaver”

Mijn naam is Ingrid Lamaker en ik ben de eigenaar van trimsalon “de Weaver”.

Ik ben begonnen in april 2001 op zeer beperkte schaal en gewoon in huis maar dat was erg lastig, daarom hebben we al snel “het bakhuis” wat toch leeg stond verbouwd tot een professionele trimsalon. In 2021 zijn we verhuisd naar Balkbrug waar inmiddels een nieuwe Trimsalon is gebouwd.

Goed trimmen is een vak apart.

Een bezoek aan onze trimsalon is voor Uw hond één groot feest een koekje of snoepje en een aai doet wonderen en de honden vinden natuurlijk de aandacht die ze krijgen geweldig.

Een slecht verzorgde vacht met veel haar gaat vervilten en kan ook niet meer ademen. Een vakkundige vachtverzorging is dus niet alleen een zaak van schoonheid maar het is ook een zaak van levensbelang.
Zoals u begrijpt is het dus voor langharige, ruwharige maar ook honden met krulvachten noodzakelijk zo nu en dan getrimd te worden. U kunt uiteraard ook uw kortharige hond brengen om alle losse haren er uit te kammen of gewoon een wasbeurt.

Wilt u uw hond laten trimmen? Neem dan gerust contact op. U vind de contact knop boven aan de pagina. Hier vind u ons telefoonnummer om een afspraak te maken.